Nadstavbový turnaj, část 2., Bakov

06.10.2019 13:53

Dnes mladší žačky odehrály druhou část nadstavbového turnaje, tentokrát v Bakově. Přivítali jsme tým z Hutě a z Března. Kdo tu nebyl, může jen litovat! 

Stará Huť : Bakov

V 9:00 začalo utkání proti Huti. A jelikož naše brankářská jednička měla dnes rodinné volno, v brance debutovala Květa Rejzková. V tréninkovém tempu proti mladšímu soupeři skončil první poločas 12:5, byla tudíž možnost za Bakov nasadit nové hráčky. V druhém poločase byla situace podobná, celkové skóre 32:15 bylo zasloužené. Nové hráčky si zahrály, nikdo se nezranil, tým Huti předvedl krásnou bojovnost. 

Branky: Holdová 15, Bobková 12, Houserová 4, Fialová 1. 

 

Drama bylo na programu až později. Mezi tím tým Března od 10:10 přehrál Huť a pěkně se rozehrál na Bakov. 

V 11:20 rozhodčí zahájil utkání Bakov - Březno a bylo na co koukat. Již za stavu 3:3 jsme začali být trochu neklidní, co ale následovalo, nás dokonale zaskočilo. Tým Března zabojoval a v poločase vedl hrozivým rozdílem 5ti branek, 5:10. Náš tým tápal na všech pozicích. Motivační proslov o poločase částečně zabral, v druhém poločase jsme rychle snížili na 8:10, ale pak se opět chytl soupeř a držel čtyřbrankový náskok, 10:14. Naše děvčata ale v posledních minutách neuvěřitelně zabrala a bylo jich plné hřiště. Na útoku se skvěle chytla Anežka Holdová. Ještě 3 minuty před koncem drželo Březno náskok dvou branek, minutu před koncem ale Anežka vyrovnala, Květa v bráně chytla a z následného protiútoku utkání v čase 24:30 rozhodla Zuzka Bobková. Pak již děvčata pohlídala skóre a mohl se slavit úžasný obrat z 5:10 na 17:16. 

Branky: Holdová 10, Bobková 6, Houserová 1.