Ženy z domácího dvoukola mají 4 body, muži přijeli z Litvínova s prázdnou

26.09.2022 06:27

Náš domácí program na víkend začal v sobotu v 11:30 zápasem, v rámci oblastního přeboru, starších žaček proti Březnu, následoval zápas našich žen B proti Žatci, který hraje mimo soutěž v naši oblasti a oblastní program zakončily mladší žákyně opět proti Březnu. Výsledky doplníme později.

Pak už od 16:00 čekal naše ženy zápas s děvčaty z Ejpovic, který skončil 21:15 (12:5) pro naše květinky. Na tyto krásky hned v neděli 11:00 čekal další soupeř, tentokrát ze severu, KNH Chomutov, kterému děvčata podlehla v 1. kole 14:15. Ovšem zopakovat se to Chomutovu nepodařilo ale s prázdnou neodjel, odvezl si domu krásných 19 gólů a nám jich v Bakově nechal pouze 6, tedy výsledek mluví pro Bakov 19:6 (8:3).

Muži vyrazili na odpolední utkání od 15:00 do Litvínova, který prozatím v soutěži neměl ani bod.

Po slibném začátku, kdy jsme se dostali do vedení 4:2 se nám přestalo dařit a začali jsme spíše trefovat gólmana soupeře a nebo zahazovat mimo branku a do poločasu jsme šli s výsledkem 9:5 pro Litvínov. O poločase jsme si řekli co a jak, z obrany do útoku šel Bárta a na obraně ho nahradil Maršík. Výhoz byl pro nás a Bárta hned proměnil na bližší tyč z úhlu. Vzadu jsme míč opět získali a následně Háže z druhého úhlu opět na bližší tyč, vzadu opět vybojovaný balón už byl bohužel zahozen ve stylu první půle a soupeře se nám dohnat nepodařilo, začali jsme hrát a střílet trošku rychleji, abychom ještě měli šanci dohnat soupeře, bohužel to se nám nepodařil a konečný výsledek vypadá jednoznačněji než utkání ve skutečnosti bylo. Litvínov:Bakov 19:13 (9:5).

Sestava
B: Smejkal, Grégr
O: Bárta(1), Kobera, Bartoň(ŽK), Maršík
Ú: Beran (1), Černý (4), Háže (4), Matohlína (1), Čučka (2), Švonc
T: Hemzal